Xiaomi назвала смартфони, які оновлять до прошивки MIUI 12

Як нам стало відомо, компанія Xiaomi вже для себе визначила, які з її смартфонів гарантовано будуть абсолютно точно оновлені до нової операційної системи в особі MIUI 12. Не можна не помітити, що новеньку прошивку отримають абсолютно всі моделі, які вийдуть в нинішньому 2020 році, однак і власників більшості вже старих забувати не стануть, тому що для таких мобільних пристроїв також вийде свіжа прошивка. Вона буде доступна у вигляді китайської і міжнародної збірок, а відрізняються такі друг від друга безліччю аспектів. 

Жителям України, як і будь-яких інших країн світу за межами Китаю, потрібно саме глобальна прошивка, тому що в неї вбудовані сервіси Google Play і, крім того, за рахунок підтримки більшості світових мов.

За наявними зараз даними, до MIUI 12 оновлять такі моделі мобільних пристроїв з самих різних цінових категорій, як Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Pocophone F1, Redmi K20, Mi 9T, Redmi K20 Pro, Mi 9T Pro, Redmi K30, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7A, Mi 8 Pro, Mi 8, Mi 8 Lite, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Redmi Note 6, Redmi Note 6 Pro, Redmi 6, Redmi 6A, Mi 9 Pro, Mi 9, Mi 9 Lite, Mi Play, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi 8, Redmi 8A і звичайно ж Mi Mix Alpha. Всім власникам таких крупно повезло, тому що вони абсолютно точно опиняться оновлені до новешей операційної системи. 

Швидше за все, ще якісь телефони отримають довгоочікувану нову операційну систему, однак ніяких точних даних щодо цього поки що ще немає. До її релізу ще більше ніж півроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.