Samsung показала свого конкурента Motorola Razr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На виставці CES 2020, яка проходить з 7 по 10 січня в Лас-Вегасі, компанія Samsung провела закриту демонстрацію, на якій були розкриті подробиці про майбутні продукти.

Крім смартфона з розгортається екраном і «розсувного» ноутбука Samsung також надала додаткову інформацію про новому складному смартфоні, відомому як Galaxy Fold 2. Корейські джерела, що поділилися подробицями також опублікували перше офіційне тизерне зображення зі смартфоном, судячи з усього теж “здобуте” на закритій презентації.

Про смартфон журналістам розповів генеральний директор мобільного підрозділу компанії Ко Донг-джин (DJ Koh). Він підтвердив, що модель розробляється під кодовою назвою Bloom. Вона виконана у форм-факторі розкладачки з гнучким екраном, як перевиданий смартфон Motorola Razr. Замість пластику для захисту екрану використовується ультратонке скло Samsung UTG (Ultra Thin Glass).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також топ-менеджер розповів, що в розробці дизайнери надихалися компактною пудрою французького косметичного бренду Lancome. Розмір розкладачки не повинен перевищувати габарити такої пудрениці.

Офіційний дебют Samsung Galaxy Fold 2 очікується одночасно з флагманською серією Galaxy S20 на заході Galaxy Unpacked, запланованому на 11 лютого.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.