PlayStation 5 готова дивувати: Sony приховала головні особливості консолі і анонс не за горами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony перестала грати в мовчанку, розповівши на CES 2020 про головні особливості PlayStation 5. Здивувати співтовариство не вийшло, тому що інформація вже давно втекла завдяки інсайдерам та інтерв’ю з представниками компанії. Все ж у Sony залишилися козирі в рукаві і PlayStation 5 ще може здивувати геймерів.

Так вважає президент і виконавчий директор Sony Interactive Entertainment Джим Райан. В інтерв’ю для Business Insider Japan (via Game Rant ), глава компанії заявив, що Sony ще не розкрила всі «унікальні елементи» PlayStation 5. Японці і справді неохоче розповідають про свою консолі, так що слова Райана звучать переконливо. Та ж Microsoft вже поділилася основними характеристиками Xbox Series X і навіть показала дизайн консолі.

На минулому CES 2020 Sony підтвердила, що PlayStation 5 отримає апаратну підтримку трасування променів, швидкісний SSD і нову систему зворотного зв’язку. Райан впевнений, що геймери здивуються, наскільки сильно відчуваються ці зміни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
«Навіть просто граючи в гонку Gran Turismo Sport з контролером PlayStation 5 – це зовсім інший досвід. Незважаючи на те, що вона добре працює з контролером минулого покоління, ви не зможете повернутися назад після того, як ви відчуєте дорожнє покриття завдяки відгуку управління і адаптивним триггерам », – заявив Джим Райан.

У той же час, за словами глави SIE, про головні відмінності PlayStation 5 від PlayStation 4 геймерам розкажуть пізніше:

«У PlayStation 5 з’явилося ще більше унікальних елементів, які відокремлюють консоль від попереднього покоління. “Великі відмінності” ще будуть оголошені »

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.