Справжній iPhone 9 на фотографіях здивував всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що iPhone 9 є майже точним клоном iPhone 8, але товщина у новій моделі все ж більша. Так, якщо модель флагмана «яблучної» корпорації зразка 2017 року має розміри 138,4 × 67,3 × 7,3 мм.рт.ст., то у новинки вони знаходяться на рівні 138,5 x 67,4 x 7,8 мм. Збільшена товщина пов’язана з тим, що в цю модель вирішили встановити більш просунуту фотокамеру і, крім того, акумуляторну батарею підвищеної ємкості, щоб добитися значного приросту за частиною швидкості роботи. Сам телефон, вихід якого очікується вже в найближчому майбутньому, має 4,7-дюймовим IPS-екраном, а прямо під ним знаходиться сканер відбитків пальців Touch ID другого покоління, який знаходиться всередині сенсорної кнопки «Додому».

Роз’єму для навушників в цій моделі немає, тому для підключення таких по дроту доведеться використовувати перехідник з 3,5 мм на Lightning. Мобільний пристрій в особі iPhone 9 побудовано на базі восьмиядерного процесора Apple A13 Bionic, який зараз використовується в iPhone 11 Pro Max, тому по частині продуктивності воно виявиться одним з найшвидших на ринку. Доповнять чіпсет 3 ГБ оперативної пам’яті. Звичайно, Apple могла б встановити і більше, але мова йде саме про недорогу модель, тому вона постаралася заощадити гроші на всьому, на чому так і зовсім взагалі можливо. Корпус телефону виявиться скляним, будучи виготовленим із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass, але якого саме покоління, на жаль, точно невідомо.

Яка камера виявиться встановлена ​​в цей апарат поки що також невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу немає, але вона точно буде одинарною. Новинка отримає підтримку технології бездротової зарядки по Qi, тому стане можливим заряджати її без проводів, що абсолютно точно порадує дуже багатьох користувачів. Прямо «з коробки» на iPhone 9 буде встановлена ​​операційна система iOS 13, а обійдеться базова версія цього смартфона в цілих $ 399, якщо говорити про базовій модифікації з 32 ГБ постійної пам’яті. Це майже в три рази менше, ніж коштує iPhone 11 Pro, тому, в зв’язку з цим, новинка гарантовано стане хітом, забезпечивши дуже високу продуктивність за скромну суму грошей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.