Названі самі “плавні” смартфони і оболонки 2019 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно творці китайського бенчмарка Master Lu опублікували рейтинг найпродуктивніших смартфонів, а тепер нашій увазі пропонують новий рейтинг, в якому смартфони виставлені в ряд з точки зору плавності роботи.

У цьому списку смартфон Huawei Mate 30 Pro 5G зайняв перше місце, при цьому в попередньому рейтингу він зміг піднятися лише на 10 місце. Друге і третє місця займають Nubia Red Magic 3S і OnePlus 7T Pro відповідно.

Також у рейтинг потрапили Honor V30, Oppo Reno Ace, Realme X2 Pro, Meizu 16s Pro, Vivo NEX 3 5G, Samsung Galaxy Note 10+ 5G і Xiaomi Mi 9 Pro 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, компанія присудила HydrogenOS (китайська версія) або OxygenOS від OnePlus звання «Кращого користувацького інтерфейсу 2019 року». Master Lu стверджує, що концепція дизайну OxygenOS за ці роки не змінилася, він вважається найбільш стабільним і плавним користувальницьким інтерфейсом, створеним за останні роки.

Крім OxygenOS в список також входять Joy UI, Nubia UI, EMUI, Smartisan OS, ColorOS, FunTouch, MIUI, Flyme і One UI. Примітно, що в рейтинг не потрапила оболонка EMUI 10, хоча Huawei Mate 30 Pro 5G зайняв перше місце в попередньому чарті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.