Якісне зображення підтверджує дизайн Huawei P40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька годин тому відомий інсайдер і дизайнер Бен Гескин (Ben Geskin) виклав якісний рендер нового флагманського смартфона компанії Huawei, який буде випущений під назвою Huawei P40 Pro.

Цей рендер було створено на базі витоків і наявною в Мережі інформації, які вказують на те, що Huawei P40 Pro отримає загнутий з чотирьох сторін дисплей і отвір під фронтальну камеру в лівому верхньому кутку екрану. Попередні дані вказували на те, що селфи-камера буде включати два датчика зображення, але в даному випадку інсайдер вважає, що камера буде одинарною.

Прямокутний блок основної камери розташований в лівому верхньому кутку задньої панелі, смартфон оснащений п’ятимодульною основною камерою і здвоєною світлодіодним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше з’явилася інформація про те, що стандартна модель Huawei P40 повинна бути оснащена плоским екраном. А моделі Huawei P40 Pro і Huawei P40 Plus отримають вигнутий з чотирьох сторін екран. У випадку з Huawei P40 Plus діагональ дисплея буде більше.

Виконавчий директор споживчого підрозділу Huawei Юй Чэндун (Yu Chengdong) офіційно підтвердив, що лінійка Huawei P40 дебютує в Парижі в березні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.