Нові флагмани від Samsung представлять раніше очікуваного терміну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми розповідали про те, що Samsung представили «полегшені» версії своїх флагманів минулого року. В цей же день в мережу просочився рекламний ролик, що показує вперед плани компанії з розвитку основної лінійки флагманів.

Промо-відео, що натякає на презентацію новинок, підтвердило дату оголошення – 11 лютого. Швидше за все, в цей день нас чекає презентація нових флагманських апаратів компанії. Одне залишається загадкою – назва. Samsung може назвати апарат або S11, або S20.

За словами відомого техно-блогера Брендона Лі, спочатку в промо-відео компанія показала блок основної камери Galaxy S20, а далі була показана форма складного смартфона, що підтверджує попередні витоку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про наступну лінійку флагманів Galaxy в мережі вже сказано багато. У тому числі існує інформація про те, що компанія може відмовитися від «бюджетного» варіанту під літерою «е» на користь трьох більших моделей – звичайної, «плюс» і «ультра». Очікується, що всі три моделі будуть працювати на Snapdragon 865, що має дати їм доступ до мереж 5G.

У своїх флагманських апаратах серії Galaxy Samsung зосередяться на поліпшенні якості камер. Всі три моделі, швидше за все, будуть мати отвори для фронтальних камер по центру дисплея.

Що стосується Fold 2 , новинка, швидше за все, дебютує разом з пристроями Galaxy, і, за чутками, поряд з меншими розмірами, апарат привнесе і більш скромний цінник, ніж перше покоління Fold, який на старті продажів оцінювався в $ 2000.

На даний момент неясно, де буде проходити цей захід. Судячи з усього, презентація пройде або в Нью-Йорку, або в Сан-Франциско. Швидше за все, компанія зупиниться на першому варіанті, так як саме в цьому місті Samsung презентували свої флагмани останні кілька років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.