Xiaomi Mi 10 отримав чудову особливість, якій немає аналогів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лічені години назад в мережу потрапили дані про чудові особливості майбутньої новинки, через яку всі покупці абсолютно точно захочуть її собі купити. Так, як виявилося, флагман Xiaomi Mi 10 оснащений акумуляторною батареєю не на 4500 мАг, як повідомлялося раніше, а такий на цілих 4800 мАч, завдяки чому загальний час автономної роботи виявиться приблизно на 7% більше очікуваного. Про збільшену місткість акумулятора повідомив відомий інсайдер з соціальної мережі Weibo, який відомий під ніком Digital Chat Station. Раніше він вже неодноразово розкривав точні достовірні відомості про те, чим порадує Xiaomi, роблячи це звичайно ж до офіційного розголошення подібних відомостей. Таким чином, простіше кажучи, майже з 100% вірогідністю новий телефон топового рівня від китайської корпорації зможе похвалитися такою особливістю, а значить він буде працювати на одному заряді дуже довго.

Батареї ємністю 4800 мАг вистачить на повний день автономної роботи без додаткової підзарядки, причому саме при навантаженні трохи вище середнього. Це, поза будь-якими сумнівами, сильно порадує всіх користувачів, адже можна буде протягом тривалого періоду часу навіть не турбуватися про те, що телефон може несподівано розрядитися до кінця робочого дня. Установка такої великої і вкрай ємності батареї – це величезний крок в порівнянні з випущеним в минулому році Xiaomi Mi 9, у якого акумулятор на 3 300 мАг. Виходить, що в силу самої лише ємності батареї новий флагман китайської корпорації відчутно автономніше, тому що ємність його батареї на майже цілих 50% вище, а це дуже і дуже багато, адже різниця між новинками – всього один рік, а не п’ять.

Очікується, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 10, оснащений за останнім словом техніки, виявиться представлений вже через через кілька тижнів, а чим ближче буде дата його презентації, тим більше в мережу потрапить даних про те, що саме він із себе представляє. За наявними зараз даними, дана модель флагмана виявиться побудована на базі восьмиядерному процесорі Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповненого графікою Adreno 650 і модемом Snapdragon X55 з підтримкою мереж п’ятого покоління 5G на швидкості до 5 Гбіт / с. Залишається вірити і сподіватися, що новинка від відомого китайського бренду в повній мірі виправдає очікування всіх тих людей, які хочуть в числі перших її собі придбати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.