Nokia 9.2 PureView буде представлений в кінці 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На минулій виставці MWC в Барселоні компанія HMD Global випустила флагманський смартфон Nokia 9 PureView. Чекали його довго, але в підсумку багатьох пристрій розчарував. Сьогодні стало відомо, що модель другого покоління буде анонсована не на MWC 2020, а лише в кінці року, що розпочався.

Нагадаємо, що Nokia 9 PureView розчарував тим, що отримав чіп Snapdragon 845 і дивну камеру. В її конфігурацію увійшло відразу п’ять модулів, але з однаковою роздільною здатністю і еквівалентною фокусною відстанню.

Що стосується моделі другого покоління, вона буде називатися Nokia 9.2 PureView. Смартфон представлятиме флагманський сегмент і отримає формально топовий мобільний процесор. Йдеться про Snapdragon 865. Правда, є ймовірність, що на момент анонса Nokia 9.2 PureView вже буде показана система-на-чіпі Snapdragon 875. Крім того, не варто забувати, що в середині року компанія Qualcomm може анонсувати версію SoC Snapdragon 865 з розігнаними процесорними ядрами і GPU для ігрових смартфонів, як це було в 2019 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На завершення додамо, що Nokia 9.2 PureView приписують підтримку мобільних мереж п’ятого покоління і багатомодульну основну камеру, але вже з різним набором об’єктивів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.