Настає “мозаїчна” ера в розвитку фронтальних камер смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, повідомив відомості про наступному етапі розвитку фронтальних камер сучасних смартфонів.

Пару років тому стали популярні так звані “чубчики”, моду на які задав iPhone X. Потім вирізи в екрани під фронтальні камери стали менше, перетворившись в каплевидні вирізи. Цього року популярність здобули круглі і овальні отвори в кутах екрану, а також висувні фронтальні камери.

Наступним етапом стануть фронтальні камери, які будуть розташовуватися прямо під поверхнею екрана. Прототипи таких смартфонів вже показали різні виробники, перші новинки повинні надійти в продаж цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер заявив, що 2020-й стане роком нової «мозаїчної» ери в розвитку фронтальних камер смартфонів. Своє повідомлення він підкріпив кількома фотографіями, які демонструють підекранні фронтальні камери смартфонів.

На початковій стадії технологія подэкранных камер буде недосконалою, в результаті чого місце на дисплеї, під яким розташовується датчик зображення, буде виділятися на фоні інших частин екрану.

Ймовірно, в цій області екран буде мати меншу роздільну здатність, щоб дозволити датчику зображення отримувати більше світла. Через це і утворюється своєрідна мозаїка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.