Samsung Galaxy Note 10 Lite вперше на «живих» знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є всі передумови говорити про те, що Samsung зважилася на випуск спрощеної версії Galaxy Note 10. Її анонс повинен відбутися в першому місяці 2020 року і завдяки ресурсу Winfuture ми вже могли раніше бачити зображення новинки. В останній день 2019 року один із зарубіжних джерел поділився з широкою аудиторією живими знімками смартфона.

Його зовнішній вигляд не став відкриттям. Samsung Galaxy Note 10 володіє Infinity-O дисплеєм і на тильній стороні встановлений квадратний модуль основної камери з трьома датчиками зображення і світлодіодним спалахом. Імовірно, тут встановили сенсори з однаковою роздільною здатністю 12 Мп.

За тим чуткам, які раніше з’являлися в мережі, лайт-версія флагмана повинна запропонувати Super AMOLED-матрицю 2400х1080 пікселів при діагоналі 6,7 дюйма, 6 Гб оперативної пам’яті, флеш-модуль на 128 Гб і фронтальну 32-мегапіксельну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одне з головних спрощень – апаратна платформа Exynos 9810. Процесор виконаний по 10-нанометровій технології і він став серцем флагманів Samsung 2018 року випуску. Живити Galaxy Note 10 Lite повинна акумуляторна батарея на 4500 мАч і обіцяють підтримку швидкої зарядки потужністю 25 Вт. Отримає смартфон дисплейний сканер відбитків пальців і в Європі за нього повинні просити в районі 610 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.