Екран нового смартфона Samsung зможе розтягуватися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейський виробничий гігант Samsung працює над смартфоном, екран якого зможе збільшуватися по діагоналі, при цьому його не потрібно розкладати для цього.

Наприкінці минулого тижня була оприлюднена інформація про те, то лідируюча на ринку смартфонів компанія зареєструвала патент на новий мобільний пристрій з так званим «дисплеєм, що розтягується .

Джерела повідомляють, що в даний момент у компанії Samsung вже є прототипи смартфонів з різними гнучкими екранами, включаючи телескопічні, які можуть збільшуватися без необхідності згинання/розгинання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Патентне зображення підтверджує, що новинка Samsung оснащена екраном дуже вузькими верхній і бічними рамками, але нижня рамка (так званий підборіддя) у смартфона буде досить великий. Можливо, в цьому місці дисплей буде скручуватися в трубочку в складеному стані.

В черговий раз ми змушені зазначити, що факт реєстрації патенту виробником зовсім не означає, що пристрій добереться до прилавків магазинів і стане доступний користувачам саме в такому вигляді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.