Якісні рендери і перші подробиці про Google Pixel 4a

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google, схоже, зацікавлена в продовженні тенденції випуску більш доступних версій еталонних апаратів Pixel, оскільки незабаром, як повідомляється, буде офіційно представлений Google Pixel 4a — наступник серії Pixel 3a.

Судячи з цих зображень у верхньому лівому кутку екрана Google Pixel 4a розміститься отвір під камеру для автопортретів. Екран Pixel 4a буде трохи більше, ніж у Pixel 3a — згідно з чутками, його діагональ складе 5,7 або навіть 5,8 дюйма проти 5,6-дюймового дисплея Pixel 3a.

Якщо говорити про тильний бік смартфона, то у Pixel 4a буде матова задня кришка і виражений блок з масивом камер (основний датчик — 12,2-Мп) і світлодіодним спалахом. Ззаду також розміститься сканер відбитків пальців, тобто вбудованого в екран дактилоскопічного сенсора не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Pixel 4a може отримати однокристальну систему Snapdragon 765 в поєднанні як мінімум з 4 Гбайтами оперативної пам’яті. Крім того, очікується, що в базовій моделі буде 64-Гбайтний накопичувач. Заявлена підтримка мереж 5G, порт USB-C і 3,5-мм аудіороз’єм. Смартфон буде доступний в трьох колірних виконаннях: білому, чорному і фіолетовому. Google нібито анонсує Pixel 4a вже 9 січня наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.