У мережі з’явилися рендери Vivo Apex 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дочірня компанія китайського конгломерату BBK – Vivo – випустила рекламний плакат на честь запуску нової продукції на виставці CES 2020. Завдяки рекламних матеріалів ми можемо уявити, що саме технологічний гігант представить на конференції. Судячи з чуток, на CES 2020 компанія готова буде представити прототип Apex 2020 року, і, як раз до цієї події, в інтернеті з’явилися якісні рендери новинки.

Смартфон Vivo Apex став відомий виключно як концептуальний пристрій. Не виходячи на промислове виробництво, він справив фурор в гік-ком’юніті своїм футуристичним дизайном і технічними характеристиками. Повністю безрамковий дисплей з високим відсотком співвідношення екрану до розміру смартфона, відмінні камери, механічно виїжджаюча селфі-камера – ось лише невеликий список нововведень компанії в смартфонобудівництві.

Нові рендери показали, що Vivo APEX 2020 продовжить долю свого «батька» і привнесе ще більш вражаючий відсоток співвідношення екрану до розміру пристрою. Також апарат «порадує» дизайном в стилі водоспаду, як зараз модно у китайських виробників. Примітно, що на рендерах не зображена фронтальна камера. Очевидно, пристрій збереже дизайн виїжджаючої «фронталки», який використовується на APEX 2018 і APEX 2019. Або ж ми можемо очікувати селфі-камеру під екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також цікаво, що на корпусі не помітні отвори. У мережі вже припустили, що смартфон буде використовувати бездротовий метод швидкої зарядки, а також віртуальні кнопки, як це пропонував концептуальний смартфон від Meizu – Zero.

Як і завжди, ці рендери – всього лише чутки і припущення, але немає ніяких сумнівів, що Vivo APEX 2020 буде пристроєм, якого точно варто чекати. По крайній мірі, воно точно має буде здивувати справжніх любителів технологій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.