Оприлюднено результати приголомшливого зуму Vivo X30 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних особливостей недавно представленого Vivo X30 Pro  стала наявність перископного об’єктива. Він дозволяє робити фото з п’ятикратним оптичним зумом і цифровим 60-кратним. Китайські журналісти вже отримали новинку в своє розпорядження і випробували зйомку на далеких відстанях.

без зуму

без зуму

5-кратний зум

5-кратний зум

10-кратний зум

10-кратний зум

20-кратний зум

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

20-кратний зум

60-кратний зум

60-кратний зум

На першому фото вдалині можна розгледіти будівлю, обведенe в червоне коло. При великому бажанні наближенні можна розглянути символи, зображені на ньому. Але якщо використовувати кратний оптичний зум, то всі написи можна чітко прочитати. На 10-кратному зумі вже без проблем можна розглянути невеликий текст в самому кутку. Фото, зроблене в форматі 20х, дозволяє побачити, що на даху будівлі сушиться постільна білизна, сорочки та інші речі.

Якість на останньому знімку з 60-кратним наближенням залишає бажати кращого, але коли повертаєшся до першого фото і бачиш виконану камерою смартфона роботу – дивуєшся.

Крім перископного об’єктива, Vivo X30 Pro отримав портретну камеру з дворазовим оптичним зумом і 50-міліметровою фіксованою фокусною відстанню, основний модуль на 64 Мп, новий процесор Samsung Exynos 980 з підтримкою 5G, акумулятор ємністю 4350 мАг і 6,44-дюймовий екран з отвором під фронталку. Ціна смартфона починається від $ 472.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.