Motorola відклала продажу нового складного RAZR через занадто високий попит

Розкладачка нового покоління, яку чекають багато користувачів, вийде в продаж трохи пізніше, ніж виробник обіцяв раніше. .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складаний смартфон RAZR від Motorola – одна з найбільш очікуваних новинок 2019 року, але, схоже, компанія трохи недооцінила масштаби зацікавленості потенційних покупців. Попит, за попередніми мірками, виявився значно вищим, ніж очікувалося, і через це виробник оголосив про невелику затримку випуску пристрою. Раніше було відомо, що смартфон випустять 26 грудня цього року, а оформити попереднє замовлення на нього можна буде вже в перших числах січня, але, схоже, цього не станеться.

Нова дата виходу смартфона поки невідома, але аналітики вважають, що затримка не буде великою. Схоже, Motorola просто намагається уникнути того сценарію, коли клієнти, які хочуть купити RAZR, не зможуть цього зробити через обмежену кількість пристроїв. Виробник заявляє, що реальний попит на складаний смартфон виявився набагато вище прогнозованого, і всі терміни довелося коригувати для повного задоволення споживчого попиту в майбутньому.

Motorola – одна з декількох компаній, що працюють над складними смартфонами. Samsung і Huawei вже раніше представляли свої девайси, і у них теж були проблеми зі своєчасним запуском. Наприклад, Galaxy Fold спочатку повинен був вийти в квітні 2019 року, а в підсумку його почали продавати тільки в вересні. Mate X ж, замість того щоб опинитися в руках у користувачів влітку, почав продавати тільки в листопаді і лише в Китаї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.