Samsung вперше додасть датчик для макро-зйомки в новинку Galaxy S10 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старт продажів Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite від Samsung повинен був початися в цьому місяці, але компанія вирішила трохи затримати вихід новинок. Потрібно визнати, рішення трохи дивне – виробник як би знехотя поставив новинки занадто близько до дебюту Galaxy S11.

Більш того, новий витік, що деталізує специфікації Galaxy S10 Lite, показує, що смартфон може спокійно конкурувати з Galaxy S10, і, з огляду на те, що ціна буде адекватною, покупцям доведеться прийняти важке рішення, чи варто Galaxy S11 їх уваги.

З огляду на слово «Lite» в назві, передбачається, що новинка буде знаходитися, принаймні, на тому ж рівні, що і Galaxy S10e. Однак, судячи з нової інформації від видання WinFuture, схоже, це не так. Крім того, що апарат за характеристиками знаходиться ближче до Galaxy S10, він буде мати те, чого немає у його «старшого брата».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця особливість – 5-мегапіксельна камера для макрозйомки з апертурою f / 2.4, що з’явилася на смартфонах Samsung вперше. До неї приєднається основний 48-мегапіксельний об’єктив, 12-мегапіксельна надширококутний камера і 32-мегапіксельна «Фронталки».

Також відомо, що Galaxy S10 Lite буде працювати на Snapdragon 855. Смартфон буде мати 8 Гб оперативної і 128 Гб постійної пам’яті.

Залежно від ціни та доступності на ринку, Galaxy S10 Lite і Galaxy Note 10 Lite можуть стати більш логічним варіантом для покупки. Подивимося, як Samsung впорається з таким «серйозним конкурентом».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.