Samsung Galaxy Note 10 Lite на рендерах: у нього буде плоский дисплей

Останнім смартфоном серії Samsung Galaxy Note з плоским дисплеєм був Galaxy Note 5, випущений в 2015 році.
Якщо вірити інсайдерам, зараз в Samsung щосили кипить робота над «полегшеною» версією представленого в серпні флагмана Galaxy Note 10. Новинка, яка з’явиться на ринку під назвою Samsung Galaxy Note 10 Lite, вже засвітила свій дизайн на рендера. Інсайдери злили в мережу серію прес-рендерів Samsung Galaxy Note 10 Lite в трьох кольорах: чорною, червоною і градієнтної блакитний. Завдяки цьому витоку можна розглянути новий смартфон з усіх боків. Він, на відміну від свого старшого брата Samsung Galaxy Note 10, отримає плоский дисплей. У верхній частині дисплея як і раніше є виріз під фронтальну камеру, як і у інших моделей Samsung Galaxy Note 10.
На тильній стороні дисплея Samsung Galaxy Note 10 Lite можна помітити три камери, об’єднані разом зі спалахом в один модуль прямокутної форми. Ще одна помітна неозброєним оком відміна «полегшеної» версії смартфона від базової моделі – фізичні кнопки, які поміняли своє розташування. Так, Samsung перемістила клавішу живлення на праву грань, а разом з нею і кнопки регулювання гучності. Це може означати, що слот для стилуса S Pen буде знаходитися зліва.

З чуток, Samsung Galaxy Note 10 Lite буде представлений вже 27 грудня. Він, як очікується, отримає підтримку Bluetooth 5.1 і буде коштувати на європейському ринку близько 610 доларів проти 950 євро за базовий Samsung Galaxy Note 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.