Samsung представила дуже дивний бюджетний смартфон з 8 ГБ ОЗУ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung без зайвого шуму представила новий смартфон лінійки Galaxy A. Новинка називається Galaxy A01, і це модель, яка не має прямого попередника серед апаратів Galaxy A вже минулого покоління.

Апарат цікавий тим, що його ім’я не відповідає параметрам. Якщо судити за назвою, можна подумати, що Galaxy A01-наймолодший і найдешевший смартфон в лінійці. І хоча ми поки не знаємо ціни, вже зараз можна бачити, що навряд чи Galaxy A01 буде доступніше всіх своїх побратимів.

Смартфон оснащується екраном Infinity-V діагоналлю 5,7 дюйма роздільною здатністю HD+, і тут немає нічого незвичайного. А ось серцем служить неназвана восьмиядерна платформа з частотою 1,95 ГГц. І її параметри не підходять під опис Exynos 7904 — основи для багатьох бюджетних смартфонів Samsung. Але найбільше дивує обсяг ОЗУ — 6 або 8 ГБ! Навіть у новітнього Galaxy A51 в базовій версії всього 4 ГБ. Флеш-пам’яті також багато — 128 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому смартфон оснащується акумулятором ємністю 3000 мА·год і основний подвійною камерою роздільною здатністю 13 і 2 Мп. З решти можна відзначити потрійний слот для карт SIM і карти пам’яті і габарити 146,3 х 70,86 х 8,34 мм.

Можна припустити, що з об’ємом пам’яті Samsung просто помилилася. Адже, якби не цей фактор, то особливих питань до позиціонування Galaxy A01 не було б.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.