Categories: Смартфони

Samsung заплатить гроші всім власникам смартфонів

Share

Компанія Samsung почала платити користувачам великі суми грошей за допомогу в поліпшенні її фірмового програмного забезпечення. Йдеться про реальні грошові винагороди, які виплачуються за виявлені баги, недоліки, помилки і уразливості, які можуть використовуватися для часткового або ж повного злому мобільного пристрою. Таким чином південнокорейська корпорація хоче протидіяти хакерам і зловмисникам, які спеціалізуються на зломі смартфонів і планшетів, що працюють на Android. На думку південнокорейської корпорації, програма заохочення дозволить їй захистити користувачів від більшості загроз ще до того, як вони взагалі виникнуть.

Називається така програма Mobile Security Rewards Program, а інформація про неї доступна на офіційному сайті компанії Samsung, передає зарубіжний профільний ресурс SamMobile. Повідомляється, що дана програма діє тільки на такі недоліки, в тому числі баги, які так чи інакше пов’язані з безпекою. Простіше кажучи, якщо раптом десь неправильно працює анімація – за це гроші не заплатять, а ось якщо існує помилка, яка дозволяє розблокувати телефон, захищений паролем без введення такого, це вже реальна вразливість. Розмір грошової виплати варіюється від $ 200 до $ 200 тисяч доларів, тобто він залежить від того, наскільки критичним є той чи інший недолік в системі захисту.

Корпорація ділить всі зломи на чотири види, привласнюючи кожному з них певний статус: низький, середній, високий або ж критичний. Гроші будуть переведені на банківський рахунок слідом за тим, як наявність уразливості виявиться схильне. Повідомити про неполадку можна через спеціальну форму на сайті програми Mobile Security Rewards Program. Цілком собі очевидно, що в будь-який момент кожен користувач смартфона Samsung, що працює на Android, може зіткнутися з проблемою в безпеці, і якщо про таку встигнути розповісти раніше будь-кого іншого, вдасться отримати велику суму грошей, витратити яку потім можна буде на будь-які цілі і потреби. Важливо зауважити, що злом гаджета повинен відбуватися без прямого підключення до пристрою або ж модифікації прошивки гаджета.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    5 недорогих планшетів на Android, які варто купити у 2024 році

    Основні вимоги до сучасних планшетів на Android - це певні функції та достатня продуктивність, а…

    09.05.2024

    Новий Google Pixel 8a можна буде знайти навіть якщо батарея розрядиться до 0%

    Смартфон має унікальну особливість, яку можна знайти навіть після того, як акумулятор повністю розрядився. Ця…

    09.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі про дисплей та акумулятор vivo X100 Ultra, X100s, X100s Pro

    vivo офіційно представить X100s, X100s Pro та X100 Ultra наступного понеділка, 13 травня. Нещодавно була…

    09.05.2024

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і поставили його на перше місце у…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024