Xiaomi запатентувала незвичайний складаний смартфон (фото)

Xiaomi показала свій прототип складного смартфона ще на початку року, але нічого подібного компанія до цих пір так і не випустила. Разом з тим китайський виробник із завидною регулярністю патентує різні варіанти гнучких пристроїв. В одній з останніх заявок описується безрамкова розкладачка з висувною камерою.

1MHtvrTGFmE2IaKs09vhyZpwQdysSE5.jpg (17 KB)

Новий патент був поданий ще в середині 2018 року, але тільки зараз його зареєстрували і оприлюднили. У ньому описується повністю безрамковий смартфон, який складається навпіл по горизонталі – виходить своєрідна розкладачка.

При звичайному використанні спереду немає ніякої фронтальної камери. Судячи з усього, Xiaomi розглядає варіант установки поворотної камери, як в ASUS ZenFone 6. Цікавою особливістю є наявність вбудованого дисплея в цьому поворотному модулі. Він служить для відображення повідомлень, коли смартфон перебуває в складеному стані.

2MHtvrXe3Ejq5WUdhBSIpRVq1z0b9Skr.jpg (19 KB)

Відзначимо, що Xiaomi вже запатентувала розкладачку, схожу на Motorola RAZR (2019), складаний аналог представленого раніше Mi Mix Alpha і слайдер з розтягуючим екраном.

Джерело: 4pda.ru

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.