Представлений Samsung Galaxy A51 — новий хіт корейського гіганта

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і було обіцяно, компанія Samsung сьогодні представила перші смартфони лінійки Galaxy A нового покоління. Найважливішою новинкою є Galaxy A51, так як Galaxy A50 в цьому році продавався дуже добре і був одним з бестселерів виробника.

Про Galaxy A51 ми вже давно знали майже все, так що залишається підвести підсумки. Отже, з точки зору параметрів і продуктивності мало що змінилося. Серцем служить SoC Exynos 9611, який майже не відрізняється від Exynos 9610 в основі Galaxy A50. Оперативної пам’яті може бути від 4 до 8 ГБ флеш-пам’яті — 64 або 128 ГБ.

А ось екран у новинки зовсім інший. Він став більшим, діагональ становить 6,5 дюйма при роздільній здатності 2400х1080 пікселів, а також обзавівся отвором для фронтальної камери. Сканер відбитків пальців, звичайно, розташований в екрані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера тепер налічує чотири датчика роздільною здатністю 48 Мп, 12 Мп («ширококутний»), 5 Мп (датчик глибини) і 5 Мп (макрокамера). Роздільна здатність фронтальної камери — 32 Мп.

Ємність акумулятора залишилася колишньою — 4000 мА·год. Є підтримка 15-ватної зарядки. Також можна відзначити наявність роз’єму для навушників, Android 10 з оболонкою One UI 2 і чотири кольори: чорний, білий, блакитний і рожевий. Ціна смартфона поки відома В’єтнаму-345 доларів за версію з 6 ГБ ОЗП. Старт продажів — 27 грудня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.