Categories: Смартфони

Топ-10 найбільш потужних у світі топових і недорогих смартфонів

Share

Популярний бенчмарк AuTuTu опублікував відомості про те, які топові і недорогі смартфони є найбільш продуктивними на ринку, причому мова йде саме про такі моделі, які призначені для міжнародного ринку. Простіше кажучи, всі ці смартфони можна купити в Європі та інших країнах. Найпотужнішим в світі смартфоном на базі Android, якщо говорити про преміальні флагманських моделях, є Asus ROG Phone 2, тоді як слідом за ним йдуть OnePlus 7T і OnePlus 7T Pro. Всі ці смартфони відрізняються один від одного по частині обчислювальної потужності не більше ніж на 2%, тобто на ділі ніякої різниці між ними, напевно, помітити навіть не вдасться. Потім, уже після цієї трійки, йдуть Realme X2 Pro, OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, Xiaomi Redmi K20 Pro Premium Edition, Asus ZenFone 6 2019, Samsung Galaxy S10 + (версія на Snapdragon 855) і Samsung Galaxy Note 10+ 5G (версія на на Exynos 9825). Саме так виглядає список найбільш продуктивних мобільних пристроїв під управлінням «зеленого робота», якщо говорити саме про топових моделях з високою вартістю.

Що стосується щодо недорогих смартфонів, які коштують в середньому $ 300, то лідером серед таких є Xiaomi Redmi Note 8 Pro, який на цілих 8% потужніший моделі Oppo Reno 2, розташувалася яка на другій сходинці рейтингу. Слідом за ними йдуть Xiaomi Mi 9T, Samsung Galaxy S80, Xiaomi Mi 9 SE, Realme XT, Realme Q, Xiaomi Mi 9 Lite, Xiaomi Redmi Note 7 Pro і Vsmart Lve. Не можна не помітити, що різниця в продуктивності між першою і останньою моделями становить приблизно 25%, тобто вона дуже навіть значна, і відчути її абсолютно точно вдасться навіть при виконанні звичайних повсякденних завдань. Всі дані з даних графіків актуальні за станом на кінець листопада, тоді як сам рейтинг був складений лише зараз, майже в середині грудня.

Як можна легко помітити, майже всі смартфони в обох списках були випущені китайськими брендами, тому що Xiaomi, Realme, Oppo і OnePlus – це саме китайські виробники електроніки. Уже в першому кварталі 2020 року списки найпотужніших в світі смартфонів на Android абсолютно точно сильно зміняться, тому як в продаж виявляться запущені нові більш просунуті в усіх відношеннях моделі, приписують яким масу різних особливостей, і всі такі, поза будь-якими сумнівами, зроблять їх вкрай привабливими в очах покупців. Очевидно, що з роками потужність всіх смартфонів буде стрімко рости, приблизно на 30% щорічно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: укр
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024