Уже шість iPhone 12 очікується в 2020 році, плюс весняний перезапуск iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість очікуваних моделей смартфонів, які представить Apple в 2020 році неприборкано зростає. Спочатку аналітики говорили про оновлення трьох моделей iPhone восени, потім додали iPhone SE 2 навесні, потім виявилося, що восени планується запуск чотирьох моделей.

Як кажуть тепер в аналітичній замітці для інвесторів дослідницької компанії Rosenblatt Securities, Apple представить на початку 2020 року iPhone SE 2, а восени — відразу шість версій iPhone 12. Разом — сім новеньких iPhone за 2020 рік.

Дебют iPhone SE 2 повинен відбутися в березні. Аналітики пророкують, що смартфон отримає 5,1-дюймовий екран LCD, одинарну основну камеру, платформу A13, сканер відбитків пальців Touch ID і підтримку стільникових мереж четвертого покоління 4G. При цьому аналітик Чжан Дзюн (Jun Zhang) сумнівається, що модель виявиться настільки ж приваблива для покупців, як і iPhone 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується модельного ряду iPhone 12, то тут прогнозуються такі варіації:

  • iPhone 12 4G з 6,1-дюймовим LCD і подвійною основною камерою
  • iPhone 12 Pro 4G з 5,4-дюймовим OLED і подвійною основною камерою
  • iPhone 12 Pro 5G з 5,4-дюймовим OLED і подвійною основною камерою
  • iPhone 12 Pro Plus 4G з 6,1-дюймовим OLED і потрійною основною камерою з датчиком ToF і функцією 3D-скануванням оточення
  • iPhone 12 Pro Plus 5G з 6,1-дюймовим OLED і потрійною основною камерою з датчиком ToF і функцією 3D-скануванням оточення
  • iPhone 12 Pro Max 5G з 6,7-дюймовим OLED і потрійною основною камерою з датчиком ToF і функцією 3D-скануванням оточення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.