Перші відомості про характеристики Redmi Note 9

Сьогодні була представлена лінійка смартфонів Redmi K30, в яку увійшли 4G- і 5G-версія, причому ціна стартує з дуже низької позначки 225 доларів (5,4 тис грн) і 285 доларів для 5G-версії (6,8 тис грн).

Виробник припас в рукаві Чорний смартфон Redmi K30 Pro з 12 ГБ оперативної пам’яті, який вже був помічений в TENAA. Крім того, в розробці знаходиться наступник Redmi Note 8/8T, який вийде на ринок під назвою Redmi Note 9.

У Мережі з’явилися перші відомості про характеристики Redmi Note 9, згідно з яким він отримає фронтальну камеру, врізану в лівий верхній кут екрану. Камера буде здвоєною, вона отримає датчики роздільною здатністю 20 і 8 Мп. Дисплей отримає дуже вузькі рамки. В основній камері буде чотири датчика зображення, роздільна здатність яких складе 64, 12, 20 і 8 Мп.

Повідомляється, що Redmi Note 9 буде обладнаний однокристальних системою Qualcomm Snapdragon 765, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті в базовій версії. Старша версія буде оснащена 8 ГБ ОЗУ і 512 ГБ флеш-пам’яті.

Redmi Note 9 отримає бічний дактилоскопічний датчик, підтримку швидкої зарядки, розпізнавання осіб і модуль NFC. Вихід смартфон очікується в першій половині наступного року за ціною від 240 доларів (5,7 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я