Microsoft припиняє підтримку Office на мобільному Windows

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft розповіла про заплановане припинення підтримки додатків пакету Office на смартфонах з мобільною операційною системою Windows 10 Mobile.

Як розповів представник Microsoft в офіційному співтоваристві, підтримка таких програм, як Word, Excel, PowerPoint і OneNote для Windows 10 Mobile припиниться 12 січня 2021 року. Він зазначив, що рішення було прийнято відповідно до оголошених раніше планів про припинення підтримки самої Windows 10 Mobile 10 грудня 2019 року.

Після 12 січня 2021 року Word, Excel, PowerPoint, OneNote перестануть отримувати оновлення безпеки, виправлення помилок і недоробок, безкоштовну технічну підтримку і так далі. Також додатки стане не можна встановити на смартфони.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія підкреслила, що пакет Office для смартфонів на Android і iOS продовжить розроблятися і підтримуватися. У зв’язку з цим, користувачам пропонується переходити на смартфони на цих платформах.

Остання версія Windows 10 Mobile (1709) перестане підтримуватися з 10 грудня цього року. Після перестануть виходити оновлення, а також перестануть працювати резервне копіювання та інші внутрішні служби Microsoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.