Motorola запатентувала модульну версію розкладачки Razr

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В середині листопада Motorola представила оновлену версію культового смартфона 2004 року Razr V3. Розкладачка отримала згинається дисплей і одну з найдоступніших цін серед подібних пристроїв. Згідно з новим патентом, наступна модель смартфона може стати модульної і отримати цілий ряд додаткових конструктивних особливостей. 

Motorola Razr

Судячи по патенту, Motorola планує відродити так звані Moto Mods, оснастивши наступний складаний смартфон модульною конструкцією. Замінити можна буде виступаючий посередині елемент, в якому розташовані камери. За задумом, туди вийде встановити проектор, динаміки і багато іншого.

Motorola Razr

У патенті також вказується, що виробник може відмовитися від використання гнучкого дисплея, встановивши в смартфон два звичайних екрану або вмонтувавши третій додатковий сенсорний екран у фронтальну панель, як це реалізовано в Galaxy Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У стандартній комплектації смартфон може отримати три камери, які будуть розташовуватися в змінному модулі. Одна камера розміститься спереду, інша – ззаду, а третя – посередині конструкції. Таким чином, це дає потенційну можливість записувати 360-градусне відео. У документації також згадується про 12-мегапіксельний датчик і структурованому ІЧ-випромінювачі світла, ймовірно, призначеному для розпізнавання осіб.

opvolger-motorola-razr-770x511

Другим варіантом модульного смартфона може стати пристрій, що складається не вертикально, а горизонтально – за типом Galaxy Fold. В даний час Motorola не озвучила свої плани щодо складних пристроїв. Проте описаний дизайн відкриває безліч можливостей, аж до вбудованого 5G-модуля і багатьох інших неназваних компонентів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.