Categories: Смартфони

Новий флагман Xiaomi отримав революційну технологію, якій немає аналогів

Share

Інсайдери опублікували в мережі знімки цього мобільного пристрою, які проливають світло на наявність в ньому по-справжньому революційної технології , за рахунок якої він виявиться вкрай привабливим у всіх відносинах. Однією з «фішок» новинки буде дисплей, який виявиться зігнутий з бічних сторін. За рахунок цього користувачі можуть розраховувати на ефект Безрамковий.

Втім, крім іншого, буде в новинки і ще одна особливість. Так, зокрема, Xiaomi Mi Mix 4 володіє фронтальною камерою, яка вбудована прямо в дисплей. Вона знаходиться у верхній його частині прямо по центру, і під неї не робили ніякого отвори. Саме ця фотокамера перебуває прямо в екрані смартфона, а використовувати її стає можливо тоді, коли підсвічування на ній відключається. Ніяких висувних механізмів і всього подібного. Коли екран телефону повноцінно працює, користувач можна побачити невеликий слід від камери, яка знаходиться під екраном, тому що вона трохи просвічується. Навіть якщо в кінцевому підсумку все буде виглядати саме так – це справжнісінька революцію на ринку телефонів.

Ще жоден виробник не випустив на ринок реальний смартфон з камерою, яка знаходиться прямо під екраном. Судячи з усього, флагманський Xiaomi Mi Mix 4 стане першим мобільним пристроєм з такою особливістю. Уже відомо, що матриця новинки отримає частоту оновлення 120 Гц, завдяки чому на телефоні виявиться вкрай приємно переглядати фільми, грати в ігри, спостерігати за анімаціями і виконувати безліч інших дій. Наскільки якісно знімає фотокамера новинки, яка вбудована прямо в дисплей, поки що невідомо, проте, судячи з усього, китайський бренд задоволений якістю її роботи, раз він вже створив телефон з такою «фішкою».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що новинка виявиться представлена ​​публіці вже в кінці грудня, тобто через кілька тижнів, тоді як її продажі повинні початися на початку наступного року. Телефон отримає четверну основну камеру, дозвіл якої складе 108 Мп + 20 Мп + 12 Мп + 5 Мп, а однією з його особливістю виявляться нові стереодинаміки, які використовують корпус всього смартфона для посилення гучності звуку. В яку суму грошей виявиться оцінений Xiaomi Mi Mix 4, на жаль, поки що невідомо, але цінник гарантовано не виявиться вище $ 700. Такі розцінки актуальні для Китаю, тоді як в Росії вони можуть виявитися вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024