Новий флагман Xiaomi отримав революційну технологію, якій немає аналогів

Інсайдери опублікували в мережі знімки цього мобільного пристрою, які проливають світло на наявність в ньому по-справжньому революційної технології , за рахунок якої він виявиться вкрай привабливим у всіх відносинах. Однією з «фішок» новинки буде дисплей, який виявиться зігнутий з бічних сторін. За рахунок цього користувачі можуть розраховувати на ефект Безрамковий.

Втім, крім іншого, буде в новинки і ще одна особливість. Так, зокрема, Xiaomi Mi Mix 4 володіє фронтальною камерою, яка вбудована прямо в дисплей. Вона знаходиться у верхній його частині прямо по центру, і під неї не робили ніякого отвори. Саме ця фотокамера перебуває прямо в екрані смартфона, а використовувати її стає можливо тоді, коли підсвічування на ній відключається. Ніяких висувних механізмів і всього подібного. Коли екран телефону повноцінно працює, користувач можна побачити невеликий слід від камери, яка знаходиться під екраном, тому що вона трохи просвічується. Навіть якщо в кінцевому підсумку все буде виглядати саме так – це справжнісінька революцію на ринку телефонів.

Ще жоден виробник не випустив на ринок реальний смартфон з камерою, яка знаходиться прямо під екраном. Судячи з усього, флагманський Xiaomi Mi Mix 4 стане першим мобільним пристроєм з такою особливістю. Уже відомо, що матриця новинки отримає частоту оновлення 120 Гц, завдяки чому на телефоні виявиться вкрай приємно переглядати фільми, грати в ігри, спостерігати за анімаціями і виконувати безліч інших дій. Наскільки якісно знімає фотокамера новинки, яка вбудована прямо в дисплей, поки що невідомо, проте, судячи з усього, китайський бренд задоволений якістю її роботи, раз він вже створив телефон з такою «фішкою».

Відомо, що новинка виявиться представлена ​​публіці вже в кінці грудня, тобто через кілька тижнів, тоді як її продажі повинні початися на початку наступного року. Телефон отримає четверну основну камеру, дозвіл якої складе 108 Мп + 20 Мп + 12 Мп + 5 Мп, а однією з його особливістю виявляться нові стереодинаміки, які використовують корпус всього смартфона для посилення гучності звуку. В яку суму грошей виявиться оцінений Xiaomi Mi Mix 4, на жаль, поки що невідомо, але цінник гарантовано не виявиться вище $ 700. Такі розцінки актуальні для Китаю, тоді як в Росії вони можуть виявитися вище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.