Гнучким смартфонам доведеться потіснитися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У відповідному до завершення 2019 році на ринок вийшли перші складні смартфони з гнучкими екранами — Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X, а також була представлена нова розкладачка Motorola Razr. Судячи з усього, незабаром до Samsung з Huawei може приєднатися і компанія LG.

Корейський виробник вже давно експериментує з гнучкими екранами. LG опрацьовує ідеї різних форм-факторів — від розкладачок в стилі Motorola Razr і складних моделей зі стилусом, до апаратів з згортається і навіть розсувним екраном. Нова патентна заявка ненастолько революційна.

Вона описує складаний смартфон з гнучким екраном OLED, по зовнішньому вигляду і конструкції досить сильно нагадує Huawei Mate X. Смартфон складається екраном назовні, з однією з сторін є вузька планка з набором модулів камер. Правда, на відміну від Huawei Mate X, планка з камерами розташована на стороні з екраном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нинішній президент LG Mobile Хванг Джон-Хван (Hwang Jeong-hwan) підтвердив в минулому році, що компанія теж розробляє складаний смартфон. Однак він підкреслив, що LG не поспішає і не прагне стати першою.

Офіційний дебют першого складного смартфона LG можна очікувати на січневій виставці CES 2020 або Лютневої mwc 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.