Sony готує до анонсу компактний смартфон, із неймовірними характеристиками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні кілька років виробники смартфонів примудрилися поширити поняття «компактний» на смартфони, чия діагональ дисплея становить 5,5 дюйма. І це за умови, що багато потенційних покупців просять зробити телефони з невеликими дисплеями.

У Sony для задоволення потреб в компактних смартфонах була лінійка Compact. Але ось уже кілька років виробник не випускає оновлення в рамках серії, а серед причин такого кроку називає невеликий попит на невеликі пристрої через зростання популярності лопатофонів.

Але, можливо, японська компанія переглянула своє ставлення до невеликих пристроїв і випустить апарат Xperia з 5,5-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 21: 9. У мережі з’явилася інформація про випуск такої моделі, а також сказано, що її габарити складуть 138х60 мм. Базуватися новинка повинна на Snapdragon 665, а це означає, що це буде бюджетне рішення по своїй начинці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дебютувати компактний смартфон Sony може в лютому наступного року на виставці MWC 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОsumahoinfo.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.