Слух: AirPods входитимуть в офіційний комплект iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках Чорної п’ятниці 2019 року одним з найбажаніших лотів стали AirPods, що не дивно: на Amazon друге покоління бездротових навушників від Apple продавалися по 129 доларів США – по суті, копійки для середньостатистичного американця.

На підйомі цього інтересу портал Digitimes оприлюднив дуже цікавий слух. За словами авторів статті, Apple розглядає можливість об’єднання AirPods з iPhone 12 в наступному році. І хоч передбачення Digitimes втілюються в життя не з самою завидною регулярністю, в цей слух хочеться вірити з особливим завзяттям.

Навушники знайшли дорогу додому?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що в звіті додано, що інші виробники також розглядають можливість комплектації бездротових навушників з новинками смартфонів наступного року.

Однак, яким би інтригуючим не здавався цей слух, інсайдери і профільні видання не впевнені в настільки оптимістичний майбутньому. З огляду на величезний інтерес у покупців, чи є сенс купертіновської компанії віддавати їх навушники даром? Люди і так платять, навіщо ж втрачати додатковий прибуток?

Звичайно, Apple може просто підняти ціну на iPhone, але, на думку фахівців, американський гігант просто злякається зниження попиту на і без того недешевий продукт. Єдиний логічний варіант – додавання AirPods в комплект поставки Pro-версії iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.