Убивчий Redmi K30 виявився дорожче очікуваного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про нового “Вбивцю” серії Redmi K. Інформацією поділився інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

За даними джерела, смартфон Redmi K30 буде оцінений на рівні 327 доларів. Це помітно дорожче очікуваних раніше стартових 285 доларів.

Xiaomi вже оголосила офіційну дату анонсу-повноцінна презентація призначена на 10 грудня. Раніше компанія провела короткий анонс, де розповіла про подвійну фронтальну камеру прямо в екрані і підтримку 5G з режимами SA і NSA. Цікаво, що Xiaomi вирішила не міняти рекламну стратегію після Redmi K20 (Killer) і просуває Redmi K30 в аналогічному “вбивчому” образі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За неофіційними даними, Redmi K30 оснащується екраном діагоналлю 6,66 дюйма роздільною здатністю 2400 х 1080 пікселів з частотою оновлення зображення 120 Гц, 60-мегапіксельною камерою з датчиком Sony IMX686, 32-мегапіксельною фронтальною камерою, акумулятором ємністю 5000 мА•год з підтримкою 27-ватної зарядки, модулем NFC, ІК-передавачем і роз’єм 3,5 мм для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.