Samsung Galaxy S11 – смартфон з найкращою в світі камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережу потрапили відомості про таку майбутню новинку преміального рівня, як Samsung Galaxy S11. Її презентація очікується в лютому-березні наступного року, і буде цим телефоном ніж приємно здивувати всіх тих, хто захоче його собі придбати. Як і слід було очікувати, бренд вирішив приділити дуже багато уваги фотокамері в своїх телефонах.

Журналісти з’ясували, що ця компанія з Південної Кореї успішно зареєструвала в Європі права на торговельну марку Bright Night Sensor, інформація про що доступна в Бюро інтелектуальної власності Європейського союзу. Як сказано в описі до такої, даний товарний знак може використовуватися для датчиків зображень для відеокамер, фотокамер і смартфонів. При цьому інсайдери вже з’ясували, що саме являє собою нова розробка. Доступні зараз у продажу мобільні пристрої Samsung підтримують режим нічної зйомки, але лише на рівні програмного забезпечення, як і у всіх інших телефонах від інших брендів. У випадку з новинкою в особі свого нового флагмана компанія вирішила зайти ще далі.

Під назвою Bright Night Sensor ховається не чергова технологія поліпшення знімків, а спеціальний окремий модуль, призначений для зйомки в темний час доби. Він буде забезпечувати хороший рівень деталізації і багато інших переваг, за рахунок яких використовувати Samsung Galaxy S11 виявиться більш приємно, адже жоден інший телефон на ринку не зможе і близько запропонувати нічого подібного. Судячи з опису нового патенту, використовувати даний датчик можна буде не тільки для фотографій, але ще і для запису відеороликів в темний час доби при поганому освітленні. Все це наводить на думку, але даний телефон отримає найкращу в світі камеру, у якій просто не буде рівних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Базова версія Samsung Galaxy S11, як очікується, обійдеться покупцям щонайменше в $ 1000, тобто викласти за цей апарат доведеться вкрай багато коштів, і це цілком собі реальний факт. Простіше кажучи, всі люди, які хочуть мати можливість робити красиві нічні знімки і записувати аналогічні відеоролики, повинні будуть заплатити велику суму грошей, але воно й зрозуміло, адже за новітні технології завжди доводилося багато платити, і доведеться в майбутньому. З плином часу модуль Bright Night Sensor повинен з’явитися і в інших смартфонах Samsung, в тому числі більш доступних за ціною. Втім, навряд чи це станеться раніше ніж під кінець 2020 року, тому чекати доведеться довго.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.