Жахлива камера Samsung Galaxy S11 + встановить історичний рекорд

Дизайн флагмана ще може змінитися до виходу

У мережі продовжують з’являтись все нові подробиці про палко очікуваний флагманський смартфон Samsung Galaxy S11 +. На цей раз інформацією поділився китайський інформатор Ice Universe, який добре себе зарекомендував.

За даними джерела, Samsung Galaxy S11 + стане володарем найбільшої системи камер в історії смартфонів. На даний момент камера майбутнього флагмана є найбільш спірним елементом передбачуваного дизайну. 

Відомий інсайдер Стівен Хаммерстоффер створив рендери на основі фабричних креслень і камера виглядає на них досить дивно. Виступ для системи камер займає дуже значну частину задньої панелі, а датчики розкидані по ньому досить хаотично. На думку Ice Universe, насправді смартфон буде виглядати помітно привабливіше, ніж на рендерах. Чи то Хаммерстоффер отримав невірні креслення, чи це були креслення раннього прототипу. 

При цьому від камери очікують революцію за якістю зйомки. Їй приписують 108-мегапіксельний основний датчик, датчик для нічної зйомки , 10-кратний оптичний і 100-кратний гібридний зум. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.