Asus ROG Phone 2 – відмінний музичний смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше фахівці лабораторії DxOMark оцінювали основні камери смартфонів, потім був складає окремий рейтинг для фронтальних камер. Відносно недавно лабораторія почала тестувати якість запису і відтворення звуку на смартфонах.

Ігровий смартфон Asus ROG Phone 2 був протестований як раз на якість звуку, в результаті він набрав 69 балів і зміг піднятися на четверте місце в рейтингу. Телефон отримало 70 балів за відтворення звуку і 64 бали за запис.

Варто відзначити, що Asus ROG Phone 2 оснащений стереодинаміками. Примітно, що кожен динамік має вбудований незалежний Підсилювач. Ігровий смартфон також оснащений спеціальним мікрофоном з функцією шумозаглушення. Пристрій забезпечує відмінне звучання при достатній гучності, крім того, користувачам доступний досить широкий діапазон частот.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підводячи підсумок, можна сказати, що Asus ROG Phone 2 відмінно підходить для ігор і перегляду фільмів. Однак, з точки зору запису, гучність записаного звуку телефону відносно низька і все ж страждає від надмірного фонового шуму.

В даному рейтингу лідирують Huawei Mate 20 X , за ним слідують Apple iPhone XS Max і iPhone 11 Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.