Samsung може замінити ультразвуковий сканер відбитків пальців на оптичний в майбутніх флагманах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З пристроїв Південної Кореї прийшло повідомлення, що Samsung може відмовитися від використання ультразвукового сканера відбитків пальців в своїх майбутніх смартфонах. Є передумови вважати, що перевага буде віддана оптичному датчику і це тільки піде на користь самим мобільних пристроїв, а також південнокорейським компаніям, які виробляють оптичні сканери.

Реклама

Причина – недосконалість ультразвукового датчика Qualcomm 3D. Очікування, що цей сенсор безпечніше, надійніше і швидше від інших датчиків, не виправдалися.

В цьому році Samsung перевела свої флагмани серій Galaxy S10 і Galaxy Note 10 на екранний ультразвукової сенсор Qualcomm 3D. На практиці нове рішення не тільки не показало своєї переваги над оптичними датчиками, а й викликало цілий ряд нарікань і проблем.

Серед користувачів виявилося чимало тих, хто висловлював невдоволення швидкістю роботи ультразвукового сканера відбитків пальців, відзначаючи його повільність.

Крім того, з легкої руки користувача, який прикупив захисну плівку на дисплей від стороннього виробника, була виявлена ​​серйозна уразливість сканера. В результаті цілий ряд банків змушені були відключити роботу платіжного сервісу і мобільних додатків для смартфонів лінійки Galaxy S10 і Galaxy Note 10.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоkoreatimes.co.kr

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ