Samsung Galaxy S11 запропонує божевільний 100-кратний зум

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про флагманську лінійку смартфонів Samsung майбутнього року.

Зокрема, джерело внесло ясність в конфігурацію основної камери і те, що ховається за недавно зареєстрованого торговою маркою Space Zoom. Всього передбачено чотири модулі камери плюс датчик ToF. Основний модуль має роздільну здатність 108 Мп, телефотомодуль — 48 Мп.

Також відзначається 10-кратний зум «без втрати якості» і 100-кратний гібридний зум. У другому випадку, судячи з усього, і йдеться про функції Space Zoom. Як зазначає джерело, 100x гібридний зум перетворює Galaxy S11 в “справжній телескоп”. Крім того, смартфони Galaxy S11 і Galaxy S11 + зможуть знімати видоролики в дозволі 8K на швидкості 30 кадрів в секунду, а превью фото можна буде отримати не тільки з основного модуля, але і телефото і ультраширокоугольного, а також перемикатися між ними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело зумів підтвердити для Galaxy S11+ величезний екран AMOLED з діагоналлю 6,9 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і дуже тонкими рамками. Обидва смартфони отримають однокристальну платформу Exynos 990, підтримку стільникових мереж п’ятого покоління 5G, швидку зарядку потужністю 25 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.