HUAWEI nova 6 SE з флагманською функцією показали на першому зображенні

Незадовго до презентації нового смартфона HUAWEI nova 6 5G в мережу витекла інформація про ще одну новинку вендора, яка готується до релізу в наступному місяці. За даними інсайдера, що опублікував промо-зображення смартфона під назвою nova 6 SE, гаджет буде примітний не тільки дизайном модуля основної камери, але і продуктивним залізом.

Опубліковані мережевим інформатором Teme (@ RODENT950 в Twitter) знімки рекламного буклету демонструють прямокутний модуль тильної камери з чотирма датчиками і винесеною за межі блоку LED-спалахом. Селфі-датчик буде врізаний в верхню ліву частину дисплея пристрою. Новинка імовірно отримає LCD-панель, оскільки сканер відбитків пальців інтегрований не під екран, а в бічну кнопку харчування.

За даними інсайдера, HUAWEI nova 6 SE буде побудований на базі процесора Kirin 810, а однією з його головних особливостей стане підтримка швидкої зарядки потужністю 40 Вт – таку ж раніше отримав флагманський Mate 30. На знімку зображений апарат в рожевому корпусі із золотистою рамкою – про інших варіантах забарвлення джерело не повідомляє.

Анонс новинки очікується 5 грудня в середньому ціновому сегменті, точна вартість і подробиці про зміни нової моделі невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.