Categories: Смартфони

Samsung Galaxy S11 гірший за «бюджетники» Xiaomi, і ось чому

Share

Журналісти видання GizChina пролили світло на те, що преміальний флагманський телефон Samsung Galaxy S11 гірший «бюджетників» Xiaomi, а виражається це в тому, що він отримав просто жахливу за сучасними мірками швидку зарядку. За даними від державного сертифікаційного відомства 3C, існуючого в Китаї, новий флагман південнокорейської корпорації підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 25 Вт, що відповідає специфікаціям деяких новітніх недорогих моделей смартфонів від Huawei, Oppo, Xiaomi і деяких інших виробників електроніки з китайського ринку. Найімовірніше, південнокорейська корпорація вирішила заощадити на цьому аспекті, нехай офіційних відомостей від неї самої на цей рахунок поки що ще і немає.

Як сказано в базі даних цього відомства, для зарядки Samsung Galaxy S11 користувачам буде потрібно зарядний пристрій, що підтримує струм з напругою 9W і силою 2,77A. На практиці це означає, що підтримка швидкої зарядки буде з потужністю саме 25 Вт. Для порівняння, доступний зараз у продажу Galaxy Note 10 має специфікацію 45 Вт, тобто він здатний заряджатися майже в два рази швидше. Потрібно розуміти, що мова йде про офіційний реєстр, тому смартфон, який ввозиться і продається на території Китаю, обов’язково повинен відповідати всім заявленим специфікаціям, так як інакше його просто буде заборонено продавати. З цього випливає, що новий флагман бренду з Південної Кореї абсолютно точно не виявиться рекордсменом за частиною швидкості швидкої зарядки.

Виходить, що деякі цілком собі бюджетні моделі телефонів від китайських виробників, в число яких входить Xiaomi, зможуть заряджатися з такою ж швидкістю, або ж навіть швидше, ніж майбутній Samsung Galaxy S11, хоча коштувати він буде в рази більше. За наявними в даний час даними, новинка від південнокорейської корпорації отримає новітній AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, повноцінний спектрометр для аналізу вмісту будь-яких продуктів, четверну основну камеру на тильній частині корпусу, а також модем з підтримкою 5G. Все це повинно виявитися доповнено новітнім програмним забезпеченням в особі прошивки One UI 2.0 на базі Android, а також передовим технічним оснащенням, нехай туди і не входить підтримка сучасної швидкої зарядки, принаймні за даними від державного джерела.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024