Samsung Galaxy S11 гірший за «бюджетники» Xiaomi, і ось чому

Журналісти видання GizChina пролили світло на те, що преміальний флагманський телефон Samsung Galaxy S11 гірший «бюджетників» Xiaomi, а виражається це в тому, що він отримав просто жахливу за сучасними мірками швидку зарядку. За даними від державного сертифікаційного відомства 3C, існуючого в Китаї, новий флагман південнокорейської корпорації підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 25 Вт, що відповідає специфікаціям деяких новітніх недорогих моделей смартфонів від Huawei, Oppo, Xiaomi і деяких інших виробників електроніки з китайського ринку. Найімовірніше, південнокорейська корпорація вирішила заощадити на цьому аспекті, нехай офіційних відомостей від неї самої на цей рахунок поки що ще і немає.

Як сказано в базі даних цього відомства, для зарядки Samsung Galaxy S11 користувачам буде потрібно зарядний пристрій, що підтримує струм з напругою 9W і силою 2,77A. На практиці це означає, що підтримка швидкої зарядки буде з потужністю саме 25 Вт. Для порівняння, доступний зараз у продажу Galaxy Note 10 має специфікацію 45 Вт, тобто він здатний заряджатися майже в два рази швидше. Потрібно розуміти, що мова йде про офіційний реєстр, тому смартфон, який ввозиться і продається на території Китаю, обов’язково повинен відповідати всім заявленим специфікаціям, так як інакше його просто буде заборонено продавати. З цього випливає, що новий флагман бренду з Південної Кореї абсолютно точно не виявиться рекордсменом за частиною швидкості швидкої зарядки.

Виходить, що деякі цілком собі бюджетні моделі телефонів від китайських виробників, в число яких входить Xiaomi, зможуть заряджатися з такою ж швидкістю, або ж навіть швидше, ніж майбутній Samsung Galaxy S11, хоча коштувати він буде в рази більше. За наявними в даний час даними, новинка від південнокорейської корпорації отримає новітній AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, повноцінний спектрометр для аналізу вмісту будь-яких продуктів, четверну основну камеру на тильній частині корпусу, а також модем з підтримкою 5G. Все це повинно виявитися доповнено новітнім програмним забезпеченням в особі прошивки One UI 2.0 на базі Android, а також передовим технічним оснащенням, нехай туди і не входить підтримка сучасної швидкої зарядки, принаймні за даними від державного джерела.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.