HUAWEI запатентувала нові смартфони з поворотними камерами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базі даних Всесвітньої організації інтелектуальної власності з’явилися два нових патенту HUAWEI з описом неанонсовані моделей смартфонів вендора з оригінальною конструкцією. На відміну від висувних селфі-модулів, сенсори апаратів зможуть виконувати функції як фронтальної, так і основної камери за рахунок поворотного механізму.

HUAWEI

Перше патентне зображення демонструє смартфон з подвійною основною камерою, один з сенсорів якої оснащений відкидним механізмом і може виконувати функції селф-модуля, повертаючись «обличчям» до власника. Апарат отримає сканер відбитків пальців на задній кришці і імовірно IPS-дисплей.

HUAWEI

Друга запатентована модель оснащена більш широким блоком подвійний камери, які виконують роль основної або фронтальної камери в залежності від положення поворотного механізму. Сканер відбитків пальців на задній панелі відсутній – ймовірно, апарат буде оснащений AMOLED-матрицею з вбудованим біометричним датчиком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Докладні специфікації, дата анонса і ціна смартфонів виробником не оголошені. Очікується, що новинки дебютують в лінійці HUAWEI P Smart Z в першій половині 2020 го.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.