Samsung створила 1000 прототипів Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung опублікувала подробиці про процес розробки свого першого смартфона з екраном, що згинається. У статті «Від концепції до створення: проектування Galaxy Fold» опубліковані цікаві деталі.

На створення складного Samsung Galaxy Fold потрібні були роки досліджень і розробок. Це пристрій має свої недоліки, але при цьому він дійсно є унікальним та інноваційним.

Виробник розповідає, що команда дуже довго намагалася придумати кращий шарнірний механізм і забезпечити збереження екрану. Вони вивчали, як люди складають різні речі, старі мобільні телефони, книги, портмоне. У чому сильні і слабкі сторони кожного способу складання і розкладання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потім команда дизайнерів зверталася до відділу прототипування, щоб запропонувати нові і нові ідеї. У загальній складності Samsung створила близько 1000 прототипів з різними матеріалами і дизайном, перш ніж вибрати остаточний дизайн Galaxy Fold.

Втім, навіть після тривалої доробки гнучкий екран смартфона є досить хитким, а пластикова захисна плівка, вироблена компанією Sumitomo, далеко не так міцна, як захисні скла Gorilla Glass.

Крім того, шарнірний елемент є вразливим для пилу, мікроскопічні елементи якої з часом можуть порушити роботу цього сайту.

Очікується, що Samsung Galaxy Fold 2, який буде складатися за прикладом Motorola Razr 2019, представлять вже в лютому в Барселоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.