Гнучкий Samsung Galaxy Fold 2 вперше засвітився в мережі (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Samsung Galaxy Fold з гнучким екраном, який ось-ось почне продаватися в Україні, вперше дебютував в листопаді минулого року в рамках конференції для розробників SDC 2018, потім в лютому на презентації Galaxy S10 відбувся його повноцінний дебют. Правда, компанії довелося затягнути з початками продажу, так як смартфони виходили з ладу всього за кілька днів після початку використання. Втім, гаджет користується величезною популярністю, і компанія не планує припиняти продаж гнучких девайсів.

Інсайдери повідомляю, що Samsung хоче випустити нову версію Galaxy Fold, тільки не у формі книги, а під виглядом розкладачки, як у Motorola Razr.

Сайт з підтримкою Samsung Galaxy Fold 2, itc

На недавньому заході SDC19 Samsung дражнила громадськість рендерами потенційного Galaxy Fold 2. Днями ж на регіональному африканському сайті з’явилася сторінка Samsung підтримки невідомого смартфона з модельним номером SM-F700F, під яким ховається розкладачка Galaxy Fold 2 з гнучким вертикальних екраном. Звичайно, сторінку видалили, але “інтернет пам’ятає всі”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.