Камера Samsung Galaxy S11 отримає зйомку в 8К, режисерський режим і нічний гіперлапс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники з форуму XDA виявили в коді бета-версії Android 10 для Samsung нові функції камери, які з’являться в серії флагманів Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11 отримає функцію відеозйомки в 8K, новий режим Director’s View, Single Take Photo, Нічний гіперлапс, Вертикальне панораму і призначені для користувача фільтри.

Відповідно до коду Android 10, функція Director’s View дозволить використовувати кілька камер і перемикатися між ними під час зйомки відео. Аналогічну функцію демонстрували розробники програми FiLMiC Pro на презентації iPhone 11 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нічний гіперлапс, ймовірно, є сповільнену зйомку, швидкість якої можна збільшити, з увімкненим режимом Night Sight. Single Take Photo – робить кілька фотографії протягом 15 секунд одним натисненням на кнопку затвора. Режими Вертикальною панорами і користувальницькі фільтри – це досить очевидні функції для зйомки.

Крім того, інсайдер під ніком Ice Universe заявив, що Galaxy S11 не отримає вигнутий з боків екран-водоспад, який використовується в смартфонах vivo NEX 3 та Huawei Mate 30 Pro, але у нього будуть більш тонкі рамки в порівнянні з Galaxy Note10.

Очікується, що Samsung представить серію Galaxy S11 на виставці MWC в лютому 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.