В мережі показали революційний Galaxy S11 зі спектрометром

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський дизайнер Нітіш Джалота опублікував в мережі зображення, які проливають світло на те, як може виглядати флагманський смартфон Samsung Galaxy S11, що володіє передовим технічним оснащенням. Мобільний пристрій володіє 5,8-дюймовим (6,3-дюймовим у Plus-моделі) екраном з роздільною здатністю QHD +, а виконаний він за технологією Dynamic AMOLED. У верхній частині дисплей знаходиться невеликий отвір під фронтальну камеру, яка володіє роздільною здатністю 10 Мп. На тильній частині корпусу смартфона користувачів чекає п’ятірна основна яка володіє сенсорами на 12 Мп + 12 Мп + 16 Мп + спектрометром і датчиком глибини, тобто ToF. Сумарна товщина мобільного пристрою з урахуванням випирає з корпусу камери, як стверджується, становить всього 8 мм.

Апаратною основою новинки у випадку з міжнародної моделлю, а саме така надійде в продаж в Європі та багатьох інших країнах світу, є чіп Exynos 9830, тоді як конфігурація для США і Китаю оснащена Qualcomm Snapdragon 865. Сканер відбитків пальців на базі ультразвуку вбудований в дисплей мобільних пристроїв, тому він не займає місця на лицьовій частині. Корпус Samsung Galaxy S11 виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, а доповнено таке сталлю для додання конструкції підвищеної міцності. Телефон прямо «з коробки» працює на базі прошивки One UI 2.0 на базі Android, а ось звичного всім 3,5 мм роз’єм він не отримав, тому підключати навушники доведеться через перехідник.

Цілком собі очевидно, що якщо новенький флагман південнокорейської корпорації насправді виявиться таким привабливим, він стане хітом продажів, адже зараз жоден інший виробник не здатний і близько запропонувати нічого подібного. Офіційна презентація Samsung Galaxy S11 відбудеться в першій половині 2020 року, а пройде вона, швидше за все, в лютому, тоді як вже в перших числах березня всі бажаючі зможуть придбати собі такий апарат. Це мобільний пристрій топового рівня, що очевидно, виявиться не з дешевих, тому розраховувати на цінник нижче $ 1000 не варто. Втім, це навряд чи здивує його потенційних покупців, так як флагмани Samsung завжди коштували дуже і дуже багато.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.