Samsung показала у всій красі головного конкурента Motorola Razr

Смартфон Samsung Galaxy Fold другого покоління став на крок ближчим до випуску: на сайті південнокорейського гіганта з’явилася сторінка техпідтримки для цього апарату. Мова йде про пристрій з гнучким дисплеєм, яке має кодову назву Bloom і модельний номер SM-F700F. Про розробку даного гаджета стало відомо в кінці жовтня.

Нагадаємо, що новинка Samsung буде виконана в стилі нового Motorola Razr. Зокрема, Galaxy Fold 2 (назва офіційно не підтверджено) буде складатися по вертикалі екраном всередину, нагадуючи класичну «розкладачку». За рахунок цього в складеному стані гнучкий дисплей буде захищений від пошкоджень. Інформації на сторінці техпідтримки Samsung, на жаль, практично немає. Підтверджується лише каталожне позначення апарату – SM-F700F. Однак спостерігачі кажуть, що поява смартфона на власному сайті Samsung може говорити про його швидкий анонс.

Є ймовірність, що новинка буде показана на виставці електроніки CES 2020 року, яка пройде з 7 по 10 січня в Лас-Вегасі (Невада, США), або на виставці мобільної індустрії MWC 2020 на іспанській Барселоні (24-27 лютого). У наступному році Samsung розраховує значно збільшити поставки смартфонів з гнучким дисплеєм. Очікується, що продажі таких апаратів складуть близько 6 млн одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.