HTC може відродити один зі старих смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З четверга, коли офіційно дебютувала Motorola RAZR 2020, вся увага прикута до смартфонів-розкладачок: такі можуть з’явитися і у Samsung, і у Xiaomi, і у Huawei. Але разом з тим анонс RAZR 2020 торкнувся і ностальгічні нотки – багато користувачів напевно хотіли б відродити якісь моделі з минулого, але в новій обгортці. І якраз це запропонували зробити в HTC.

Колись ця компанія для багатьох стала провідником у світ смартфонів і комунікаторів, і ось зараз користувачі можуть висловити побажання щодо того, яку модель HTC їм хотілося б відродити. З таким питанням-закликом до своїх фанатів звернувся глава HTC Creative Labs Дрю Бемфорд (Drew Bamford).

У своєму Twitter він поставив таке питання: «Якщо б була така можливість, то який класичний телефон HTC ви хотіли б, щоб ми повернули з сучасними технологіями?»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Питання може бути і просто гіпотетичним, а може мати і цілком реальні наслідки у вигляді серійної моделі. Зараз висловлюються різні припущення: HTC One (M8), HTC HD2, HTC Touch Pro і Touch Diamond. А яку модель HTC, якби випала така можливість, хотілося б відродити вам?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.