Harmony OS — це наступне покоління Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Старший віце-президент Huawei Вінсент Панг (Vincent Pang) офіційно заявив, що в найближчі шість-дев’ять місяців вони випустять операційну систему Harmony для своїх смартфонів.

Уряд США до цих пір не дозволяє компанії працювати з такими американськими компаніями, як Google, тому Huawei думає про те, в якому напрямку рухатися далі.

Він заявив, що після не дуже вдалого запуску лінійки Huawei Mate 30 компанія більше не може чекати. Нагадаємо, в смартфонах Huawei Mate 30, які працюють під управлінням Android, немає будь-яких сервісів або додатків Google, включаючи Google Play Store.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство торгівлі США раніше включило Huawei в чорний список компаній, з якими заборонено вести бізнес американським компаніям. Міністр торгівлі США Уілбур Росс (Wilbur Ross) нещодавно заявив, що незабаром американським компаніям знову буде видана ліцензія на продаж продуктів Huawei. Bloomberg повідомляє, що уряд США станом на початок листопада отримав 260 заявок на отримання ліцензії.

“Операційна система Harmony OS не є заміною Android. Це наступне покоління Android. Перебуваючи в поточному положенні, ми безумовно зможемо вижити. Але жодна компанія не хоче просто виживати”, — Вінсент Панг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.