Categories: Смартфони

В Китаї представили телефон з шаленою батареєю на 10010 мАг

Share

Китайські виробники відомі тим, що вставляють ємні батареї в свої смартфони. Зараз у Vivo є кілька моделей середнього класу з джерелом живлення більше 5000 мА · год, і те ж саме відноситься до Oppo. Xiaomi теж дотримується 4000 мА · год навіть для найдоступніших смартфонів.

HiSense є ще одним китайським виробником, що володіє телефонами з великим часом автономної роботи. Але її найпізніший і кращий, King Kong 6, знаходиться на абсолютно новому рівні.

Сам смартфон містить батарею 5510 мА · год, але поставляється з рекомендованим оригінальним чохлом, який додає ще 4500 мА · год, щоб в цілому скласти 10010 мА · год.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефон має контакти на задній панелі, які з’єднують його з чохлом для збільшення терміну дії батареї, що робить цей аксесуар зручним джерелом харчування. Висока ємність батареї на додаток до середніх характеристик повинні допомогти смартфону протриматися як мінімум 5 днів без підзарядки.

King Kong 6 від HiSense володіє 6,52-дюймовим IPS LCD-дисплеєм з роздільною HD + (720p) і каплеподібним вирізом вгорі. Існує два варіанти конфігурації пам’яті: 4/128 і 6/128 GB. Потрійна камера на задній панелі включає 13-мегапіксельний і два додаткових 2 Мп датчика. Фронтальна камера всередині каплеподібного вирізу виставляє дозвіл 8 Мп.

Інші характеристики разом цінами і доступністю будуть опубліковані незабаром. Однак, оскільки King Kong 6 є китайським мобільним телефоном середнього класу, імовірно, він буде досить доступним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Топ-2 помилки, які непомітно знищують батарею смартфона

    Щодня, використовуючи свої мобільні телефони для виконання різних завдань, здійснення дзвінків або просто читання новин,…

    29.04.2024

    Свідома диверсія: месенджер Telegram заблокував чат-боти СБУ, ГУР та Мінцифри для повідомлень про ворога

    Месенджер Telegram, який належить Павлу Дурову, ввечері 28 квітня несподівано та без попереджень заблокував низку…

    29.04.2024

    В iOS 18 Apple кардинально змінить всі вбудовані програми

    Інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про кілька серйозних змін у iOS 18,…

    29.04.2024

    Vivo X100s отримає функцію портретного штучного інтелекту Four Seasons

    Vivo готується до запуску нових моделей X100 у травні. Ми очікуємо запуск трьох нових моделей,…

    29.04.2024

    Xiaomi випустила недорогий та потужний пауербанк на 20 000 мАг

    Черговою новинкою Xiaomi став компактний портативний акумулятор із вбудованим кабелем та можливістю одночасної зарядки одразу…

    29.04.2024

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024